Novi Sad
14.12.2012.
15:35 > 16:40
Poslanici Skupštine Vojvodine jednoglasno su danas usvojili Deklaraciju o osudi zločina nad pripadnicima svih naroda u bivšoj Jugoslaviji.
  • sramota

    14.12.2012 21:01
    od
    skupstine
  • Bratislav Sestrislavić

    14.12.2012 19:55
    Ništa drugo
    Bogojavljenska vodi... Pardon, rezolucija.
  • Deks

    14.12.2012 17:51
    Dosta više sa neprijateljstvom prema susedima
    Ova Deklaracija usvojena je isključivo kao reakcija na presude Haškog Suda i kao građanin Vojvodine ogorčen sam takvim postupkom Skupštine, tim više što me takav ton podseća na već viđenu retoriku iz 90-ih godina. Nije posao gospode vojvođanskih poslanika da odlučuju da li je neka presuda u Hagu bila pravedna ili ne, to je međunarodna pravosudna institucija i njene odluke se moraju poštovati.To što oni privatno misle da je neko kriv ništa ne znači jer Sud mora da radi po zakonu i na osnovu dokaza a ne na osnovu nečijih privatnih mišljenja. Ogorčen sam što Skupština Vojvodine na ovaj način svađa građane Vojvodine sa građanima Hrvatske jer ako su Vojvođani pružili gostoprimstvo izbeglicama ne znači da su prihvatili njihovu retoriku i politiku koja je početkom 90-ih želela da napravi posebnu državu na tlu Hrvatske. Glumac Boris Isaković je lepo rekao u Zagrebu da je "dosta više od političara" što pokušavaju da zavade građane!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna